Hoe werkt een FUE behandeling?

Tijdens een FUE haartransplantatie worden groepen van 1-4 haarfollikels, ook wel grafts, met de hand één voor één verwijderd en in een opslag bewaard. Als alle grafts zijn verwijderd, maakt de arts met hele kleine mesjes de kanalen op de kalende plek open. De arts kan vervolgens de grafts uit de opslag halen en implanteren op de gewenste plek. 

De resultaten van een FUE haartransplantatie zijn meestal vanaf 2 maanden na de behandeling zichtbaar. De meest significante groei is meestal zichtbaar vanaf 6 maanden, maar op het volledige eindresultaat moet de patiënt vaak wel 12 tot 18 maanden wachten.

Hoe werkt een DHI behandling?

Ten eerste worden de haarfollikels verwijderd met speciaal gereedschap met een diameter van 1 millimeter of minder. Daarna worden de haarfollikels geladen in een speciale implantatie tool die bekend staat als de Choi Implanter Pen. Deze pen plaatst het graft direct in het gewenste gebied. Tijdens DHI gebeurt het creëren van de kanalen en het plaatsen van de grafts gelijktijdig. De Choi Implanter Pen zorgt ervoor dat de arts preciezer kan werken tijdens het implanteren. Het geeft meer controle over de hoek, richting en diepte van het nieuwe, getransplanteerde haar. 

De hersteltijd van DHI is ongeveer hetzelfde als die van FUE. De resultaten zijn ook ongeveer gelijktijdig zichtbaar. Het duurt ongeveer 12 tot 18 maanden tot het volledige eindresultaat zichtbaar is.

 

Wat is het verschil tussen DHI en FUE? 

Het belangrijkste verschil tussen DHI en FUE zit in de manier waarop de grafts worden geplaatst in het kalende gebied. Tijdens een FUE haartransplantatie moeten de kanalen worden geopend voordat de haarfollikel geïmplanteerd kan worden, waarna de chirurg de graft handmatig kan plaatsen. 

Bij DHI wordt gebruik gemaakt van een speciale tool: de Choi Implanter Pen. Dit zorgt ervoor dat de implantatie direct na het verwijderen van de graft kan plaatsvinden. Het is hierbij niet nodig om eerst een kanaal te openen voor de graft. 

Hoeveel grafts kan ik laten transplanteren?
Dit verschilt per ingreep. Het aantal grafts is afhankelijk van de grote van het kalende gebied. Het exacte aantal grafts wordt bekeken en bepaald door een ervaren haartransplantatie specialist.  Hierbij wordt rekening gehouden met het haar dat is uitgevallen en de aanwezigheid van kwalitatief goed donormateriaal. 

Wat houdt exact de VIP Transfers in?

Vanaf uw aankomst tot vertrek zult u vervoerd worden met VIP voertuigen, u zult verblijven in een luxueuze hotel en begeleiding ontvangen in uw eigen taal. 
U kunt er zeker van zijn dat u zich bij onze tevreden klanten aansluit door voor  U.M. Hair transplant te kiezen.

Ik zie op tegen de reis naar Turkije en ben bang voor communicatieproblemen. Wat is voor mij de juiste keuze?
Tijdens het verblijf in Turkije is ten alle tijden een Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Om deze reden hoeft u zich geen zorgen te maken om communicatieproblemen. 

 

Moet al mijn haar gemillimeterd worden?
In het donorgebied is scheren noodzakelijk. Dit stelt de arts in staat voldoende kwalitatief hoogwaardig donormateriaal te oogsten. Afhankelijk van de techniek zal ook het overige haar gemillimeterd worden. Bij een haarsparende haartransplantatie blijft het scheren beperkt tot een deel van het donorgebied, zodat de andere haren na de operatie het geschoren gedeelte bedekken.

Is het resultaat direct zichtbaar?
Vanaf drie tot vier maanden komt de eerste nieuwe haargroei tot ontwikkeling. 
Ongeveer 12 maanden na de ingreep wordt het optimale resultaat bereikt.